Halloween in Wellspring

Thảo luận trong 'Hội đại sứ - AMBASSADORS' bắt đầu bởi Hồng Thắm, 7/12/16.

 1. Hồng Thắm

  Hồng Thắm New Member

  Tham gia ngày:
  16/10/16
  Bài viết:
  16
  Đã được thích:
  8
  Điểm thành tích:
  3
  Giới tính:
  Nữ
  On Halloween, things started changing drastically. The weather was suddenly cold and spooky, which really fitted the Halloween’s atmosphere. In this time of every year, WISers start wearing their hideous costumes to school and celebrate a unique festival: Halloween.

  upload_2016-12-7_9-56-11.png

  Mr.Joe in Well-sping costume

  In the morning, while the cold wind was gushing gently through the school’s buildings, the students in the school were already excited with handful of costumes, makeup and various props to make their costume scarier. Loud laugh of the students looking at each other’s costumes could be heard everywhere around the school making the atmosphere became happier. Then, after the long and tiresome classes in the morning, the students headed to lunch and prepared for the activities held by the Ambassadors (IAWIS) and the Student Council in the afternoon. In less than thirty minutes, Passion Hall was filled with monsters, witches, and ghosts.


  The Halloween event started when the whole school gathered in the Passion Hall and people moved through the crowd and going towards the stage. These were the Ambassadors, rushing towards the stage in scary costumes to warm up the festival with an amazing flashmob. After the flashmob, all the students in the school started scattering and gathering around into the various games and booths in the festival.

  upload_2016-12-7_9-56-46.png

  One of the most well-known activities this Wellspring Halloween was the Scary Movie Theatre, where students got to watch an amazingly delicate movie that was made by the literature club, and experience the Escape Room that was specially made with the same theme as the movie.


  Walking further from the movie theatre, we arrived at the Passion Hall, a place that was filled with wonderful Halloween-themed booth and games. Anyone walked into the Passion hall would immediately want to join and enjoy the games such as Werewolf, Ring Toss, Apple Bobbing and many more. Other than the games, there were booths selling Halloween accessories, tarot dividing and makeup booth where students did make up for the teachers and the students in the fair. These booths and games have really brought the spooky vibes to the Halloween festival in Wellspring.

  upload_2016-12-7_9-57-5.png


  Outside of the Passion hall, there were a lot of stalls which sold Halloween-themed foods. In the heat of the event, the food stalls outside of the Passion hall were all busy at all times, supplying the hungry and thirsty monsters in here.

  upload_2016-12-7_9-57-33.png

  After the big Halloween event that took place in Wellspring on Monday the 31st of October, all students and teachers might have enjoyed the amazing food, drinks, games and activities that are handmade by the Wellspring Ambassadors and the Wellspring Student Council. We hope that you have had a spooky, terrifying yet entertaining Halloween!!!

  upload_2016-12-7_9-57-53.png

  Halloween tại trường Wellspring
  Vào ngày Halloween, mọi thứ đã thay đổi thật khác biệt. Thời tiết bỗng trở nên lạnh và âm u hơn, nhưng điều đó lại thật thích hợp với không khí Halloween. Vào dịp này hàng năm, các WISers bắt đầu mặc những bộ hóa trang thật gớm ghiếc tới trường và tổ chức lễ hội ”có một không hai”: Halloween

  Vào buổi sáng, khi những cơn gió lạnh lùa qua từng góc trường, các bạn học sinh đã rất phấn khích với rất nhiều đồ hóa trang, đồ trang điểm và hàng loạt những phụ kiện khác để đồ hóa trang của các bạn trở nên đáng sợ hơn. Những tiếng cười đùa lớn khi mọi người bàn tán về trang phục của nhau có thể được nghe thấy từ mọi nơi trong trường làm không khí trở nên vui hơn hẳn. Sau buổi sáng học dài và mệt mỏi, mọi người thưởng thức bữa trưa và chuẩn bị cho những hoạt động của Hội Học sinh và Đại sứ Wellspring (IAWIS) vào buổi chiều. Chỉ trong 30 phút, Passion Hall đã đầy những quái vật, phù thủy và ma.

  Lễ hội Halloween bắt đầu khi cả trường tụ tập hết về Passion Hall, mọi người chen qua đám đông và đứng gần về phía sân khấu. IAWIS bước nhanh lên sân khấu trong những bộ trang phục đáng sợ để hâm nóng không khí bằng tiết mục flashmob. Sau tiết mục đó, mọi người bắt đầu tản ra và tụ tập xung quanh những gian hàng và trò chơi.

  Một trong những hoạt động được biết tới nhất là Rạp Chiếu phim Kinh dị - nơi mà các bạn học sinh có thể xem một bộ phim tuyệt vời được thực hiện bởi CLB Văn học và trải nghiệm Escape Room được đặc biệt thực hiện dựa trên nội dung bộ phim.


  Đi ra khỏi phòng chiếu phim, chúng tớ tới Passion Hall – nơi có rất nhiều những quầy hàng và trò chơi được dựa trên chủ đề Halloween. Bất cứ ai bước chân vào đây đều lập tức muốn tham gia các trò chơi như Werewolf, ném vòng, bắn táo và nhiều hơn nữa ! Ngoài ra, lễ hội cũng có một số những gian hàng bán đồ hóa trang, bói bài tarot hay vẽ mặt cho giáo viên và học sinh. Những trò chơi này đều đem đến một không khí rung rợn cho lễ hội Halloween tại Wellspring.

  Ở phía ngoài Passion Hall có rất nhiều quầy bán đồ ăn dựa trên chủ đề Halloween. Với sức nóng của lễ hội, những quầy đồ ăn đều rất bận rộn với công việc lấp đầy bụng những ”quái vật” đang đói và khát tại đây.

  Sau lễ hội Halloween được tổ chức tại Wellspring vào ngày 31/10, các bạn học sinh và thầy cô giáo chắc hẳn đã tận hưởng các món ăn, thức uống, trò chơi và các hoạt động tuyệt vời được thực hiện bởi các thành viên Hội Học sinh và IAWIS. Chúng tớ mong rằng các bạn đã có một ngày Halloween thật rùng rợn, đáng sợ nhưng cũng thật vui vẻ !!!  Written by: English version: Nguyen Minh Vu – 10AD

  Vietnamese version: Nguyen Minh Ngoc - 10i2
  Source: Wellspring International School Website

   

Chia sẻ trang này